Vandaag geopend van 09.00 tot 17.00 uur
070-3660701

Team Dierenkliniek Het Zicht

 • Dierenarts dr. O. Marvan

  Mijn naam is Oran Marvan.

  Ik ben getrouwd met Simona en samen hebben wij 2 kinderen (Emma en Adam), 2 heilige birmanen (Timo en Berry), een witkuifkakatoe (tookie), een Australische herder (Uzi) en een zeewateraquarium met hierin veel verschillende mooie vissen en koralen.
  Ik vindt het erg leuk om te reizen, motor te rijden, te skieen en om te kitesurfen.
  In mijn vrije tijd speel ik graag tennis.

  Van kinds af aan droomde ik er van om dierenarts te worden, daarom ben ik hiervoor gaan studeren. Na de universiteit besloot ik mij meer te specialiseren in spoed en orthopedie van gezelschapsdieren, bijvoorbeeld de knie operatie en kruisband operatie bij honden. Later heb ik mij ook verdiept in vogels en exotische dieren. Ik vind het erg belangrijk om workshops, bijscholingen en congressen te blijven volgen zodat ik van de nieuwe ontwikkelingen op de hoogte blijf. Ik heb erg veel plezier in mijn werk. Het is heel erg afwisselend, zo kan ik in één dag een internist, gynaecoloog, orthopeed, chirurg en radioloog voor gezelschapsdieren, vogels, papegaaien en exoten zijn. Bovendien ben ik lid van de KNMvD en de AAV.

  Daarbij vind ik het erg fijn om de dieren te kunnen helpen, met de eigenaren te communiceren en deel uit te kunnen maken van hun emoties.

  Elke dag ga ik met een glimlach naar mijn werk :)

 • Dierenarts dr. S. Marvan PhD

  Mijn naam is Simona Marvan. Er zijn veel dierenartsen bij mij in de familie en daarom droomde ik ervan dit ook te worden. Ik ben mijn droom achterna gegaan en in 2003 ben ik afgestudeerd aan de universiteit als dierenarts. Na mijn studie heb ik besloten om verder te studeren om mijn PhD-diploma te behalen.

  Mijn hele leven ben ik al geïnteresseerd in gedragsproblemen, stress reacties bij dieren en dierenwelzijn.

  Samen met mijn man Oran heb ik twee kinderen.

  Op dit moment ben ik fulltime moeder, maar op afspraak ben ik beschikbaar voor een gedragsconsult van uw kat of hond. Ook kan ik u helpen bij het trainen van uw hond. Verder doe ik alle administratie, boekhouding en PR van de kliniek.

  In mijn vrije tijd ga ik graag hardlopen en in de winter ga ik graag skiën.

 • Dierenarts Denice Vermeulen

  Mijn naam is Denice Vermeulen en sinds oktober ben ik onderdeel van het hechte team van dierenkliniek Het Zicht en de Duinen. Na mijn afstuderen ben ik eerst twee jaar werkzaam geweest in Spanje, hier heb ik onder andere een internship gedaan in de dierentuin van Barcelona en daarna gewerkt in een groot dierenziekenhuis voor gezelschapsdieren. Hierdoor spreek ik naast Nederlands en Engels, ook vloeiend Spaans. Het weer was heerlijk, maar na een tijdje was het tijd om terug te keren naar ons koude kikkerlandje. Nu ben ik terug waar ik ben opgegroeid en woon ik samen met mijn lieve hond Pimienta. In m'n vrije tijd ga ik graag met haar naar het bos of naar het strand, zit ik graag op het terras met vriendinnen en geniet ik veel van reizen. Mijn interesse in de diergeneeskunde gaat uit naar de interne geneeskunde, de geriatrische patiënt en exotische dieren. Tot ziens in de spreekkamer!

 • Dierenarts N. Ruijgrok

  Ik ben Natasja Ruijgrok,

  Sinds januari 2017 ben ik met veel plezier werkzaam als dierenarts bij Dierenkliniek Het Zicht en De Duinen.

  Ik ben opgegroeid in Scheveningen met veel dieren om mij heen. Hamsters, ratten, cavia’s , konijnen, honden, katten,kippen een  paard en een Shetlandpony behoorden tot onze gezellige veestapel. Het was dan ook niet verwonderlijk dat ik dierenarts wilde worden.

  In 2013 ben ik afgestudeerd als dierenarts aan de Universiteit in Utrecht met als differentiatie richting gezelschapsdieren.

  Na mijn afstuderen heb ik werkervaring opgedaan bij verschillende dierenklinieken en ben ik daarna ruim twee en een half jaar werkzaam geweest bij een dierenkliniek in het Noorden van het land.

  Omdat mijn 'roots'in de Randstad liggen wilde ik graag terug verhuizen naar regio Den Haag.

  Inmiddels voelen mijn hond, twee katten en mijn vriend en ik ons helemaal thuis in ons nieuw huis in de Randstad.

  Bij Dierenkliniek het Zicht en De Duinen voel ik mij prima op mijn plek.

  In mijn vrije tijd geniet ik graag van een terrasje in de zon met vrienden, wandelen met de hond op het strand en van snowboarden op wintersport.

 • Paraveterinair Sandy van Dijk

  Ik ben Sandy, moeder van 3 kinderen.

  Thuis hebben wij 2 katten (Tijger en Snoepie) en een vlaamse reus genaamd Snuitje.

  Na het behalen van mijn Mavo diploma ben ik een opleiding dierverzorging gaan volgen. Hiervoor heb ik verschillende stage's moeten lopen, o.a. in een dierenwinkel, asiel, dierenambulance en hier bij Dierenkliniek Het Zicht. Tijdens deze opleiding heb ik de mogelijkheid gekregen om tevens een opleiding voor paraveterinair dierenartsassistente te gaan volgen. Deze kans heb ik met beide handen aangegrepen. Na een heel druk jaar van 2 opleidingen en de daarbij behorende stage's ben ik voor beide opleidingen geslaagd. Direct na het behalen van mijn diploma's heb ik een baan aangeboden gekregen hier bij Dierenkliniek Het Zicht en ik werk hier al vele jaren met veel plezier. In de loop van de jaren heb ik veel nascholingen gevolgd om goed up to date te blijven. Ik werk hier part-time en op donderdag hou ik mij vooral bezig met het scheren van katten.

 • Paraveterinair Anouk de Hoop

  Ik ben Anouk de Hoop, ik woon samen met mijn Toy Australian Shepherd Charley, Ragdoll Bailey en een Thai Siamees Amy. Ik ben in 2008 afgestuurd aan het Holland College als paraveterinair. Na het behalen van mijn diploma heb ik 6 jaar in een dierenwinkel gewerkt als bedrijfsleidster. In deze jaren heb ik ook parttime gewerkt in verschillende dierenklinieken als paraveterinair. Zo ben ik terecht gekomen bij Dierenkliniek Het Zicht. Mijn hobbies zijn fotograferen en agility lopen met mijn hondje Charley.

 • Paraveterinair Wendy Kuijpers

  Ik ben Wendy Kuijpers, ik ben 23 jaar en ik heb 2 lieve maar ondeugende lapjes poezen. Mijn ouders zijn allergisch voor dieren, maar dit heeft mij er niet van weerhouden om van jongs af aan al de hele dag met dieren bezig te zijn. Van paardrijden tot honden in de buurt ophalen en uitlaten! Daarom was de keuze om de opleiding paraveterinair te gaan volgen ook niet moeilijk.

  Na mijn stage heb ik werkervaring opgedaan in verschillende klinieken en ben ik sinds kort aan de slag gegaan bij Dierenkliniek Het Zicht waar ik met veel plezier werk.

  Het leukste vind ik dat door het afwisselende en veelzijdige werk eigenlijk iedere dag anders is en ik nooit een standaard werkdag heb. Ook ben je in dit vak nooit uitgeleerd en help je dier én mens!

  Buiten de dierenkliniek ben ik graag met mijn vriend en vriendinnen, ga ik shoppen en hou ik van reizen.

 • Paraveterinair Anouk van Wissen

  Ik ben Anouk van Wissen en werk met veel plezier in deze praktijk.

  Van kleins af aan wist ik al dat ik met dieren wilde gaan werken. In 2003 heb ik mijn diploma behaald als paraveterinair dierenartsassistente en sindsdien ben ik werkzaam in dit vak. Dit doe ik nog steeds met heel veel plezier. Naast het werk als paraveterinair heb ik ook mijn eigen trimsalon waar ik ook mijn liefde met dieren kan delen. Voordat ik bij een dierenarts ging werken heb ik veel vrijwilligerswerk gedaan bij een dierenasiel. Ik heb stage gelopen in een dierenwinkel en bij meerdere dierenartsen, waaronder een orthopedische kliniek. Deze ervaring komt nu goed van pas.

  In de 13 jaar na mijn opleiding heb ik veel nascholingen gevolgd om volgens de laatste technieken de beste zorg te kunnen blijven geven.

  In mijn vrije tijd ga ik graag naar de sportschool, op vakantie, lekker wandelen met mijn hond. Naast mijn hond heb ik ook twee lieve katten.