Dierenkliniek Het Zicht is verhuisd naar Dierenkliniek Avonturia, Kerketuinenweg 3 in Den Haag.

Specialisaties

Ga naar Knie operatie hond

Knie operatie hond

Wanneer uw hond kreupel loopt is de kans groot dat hij last heeft van knieproblemen en dat hij een knie operatie nodig heeft. Het is belangrijk tijdig in te grijpen.

Ga naar Kruisband operatie bij uw hond

Kruisband operatie bij uw hond

Een gescheurde kruisband is het meest voorkomende orthopedische letsel bij honden. Het is belangrijk deze pijnlijke beschadiging in de knie snel te verhelpen. 

Ga naar Vaccinaties

Vaccinaties

Met een vaccinatie beschermen we onze dieren tegen gevaarlijke ziekten veroorzaakt door o.a. bacteriĆ«n en virussen. D.m.v. een vaccinatie maakt het lichaam antistoffen aan.

Ga naar Gebitsreiniging hond

Gebitsreiniging hond

Laat het gebit van uw hond reinigen als hij gebitsproblemen heeft. Veel honden van ouder dan drie jaar hebben  last van tandplak en tandsteen. 

Ga naar Chippen

Chippen

Voorkom dat uw hond, kat of vogel kwijtraakt en laat uw huisdier chippen en registreren. Wij vertellen u meer over de procedure en de voordelen. 

Ga naar Ontwormen

Ontwormen

Laat uw hond of kat ontwormen om infecties met parasieten en wormen te behandelen. Een worminfectie is gevaarlijk voor zowel uw huisdier als uzelf.

Ga naar Ontvlooien

Ontvlooien

Uw hond of kat preventief ontvlooien is belangrijk om ziektes door vlooien en parasieten te voorkomen. Wij helpen u graag met een advies over geschikte antiparasitica.