Wij zijn per 1 juli gesloten in het weekend. Voor spoedgevallen in het weekend kunt u contact opnemen met Evidensia Dierenziekenhuis Den Haag op 070 - 206 09 00.

Onze dierenkliniek

Welkom op de website van Dierenkliniek Het Zicht, dierenkliniek en spoed kliniek Den Haag! Dierenkliniek Het Zicht is een kliniek voor kleine huisdieren, vogels en exoten, maar is tevens een spoed dierenkliniek. De spoedkliniek is van maandag tot en met donderdag 24 uur per dag bereikbaar (ook op feestdagen).

In geval van nood kunt u altijd de dierenarts bellen op ons telefoonnummer: 070 - 366 07 01Wanneer een dier direct behandeld moet worden kan dit uiteraard in onze praktijk. U hoeft dus niet ergens anders naartoe te reizen dan u gewend bent.

De praktijk ligt in de buurt van 'de Stede' en de 'Leyweg', op het adres Het Zicht 61-63 in Den Haag (route).

Dierenkliniek Het Zicht biedt veterinaire zorg voor honden, katten, vogels, knagers en exoten in Den Haag en omstreken. Van gezondheidsverklaringen en gedragsproblemen tot diergeneeskundige diagnoses en chirurgische en orthopedische handelingen, bieden wij u complete diergeneeskundige zorg voor uw huisdier.

Veiligheid en comfort voor uw huisdier heeft onze prioriteit. Dierenkliniek Het Zicht is een praktijk met volledige service. Onze dierenartsen behandelen uw huisdier met uiterste zorgvuldigheid. We gebruiken de nieuwste diergeneeskundige medische technologie en werken met een team van liefhebbende en goedhartige dierenarts assistentes/paraveterinairen. Onze dierenartsen en assistentes wonen elk jaar opnieuw verschillende cursussen bij om hun kennis over de nieuwste aanpassingen in de diergeneeskundige medicatie op peil te houden. Wij omarmen nieuwe kennis en veranderingen en geloven dat deze voortdurende training en scholing resulteert in de best mogelijke gezondheidszorg voor uw huisdier.

We begrijpen dat uw huisdier een belangrijk lid is van uw gezin. Daarom proberen we in Dierenkliniek Het Zicht de band die u heeft met uw huisdier te bewaren en te versterken. Onze praktijk heeft twee verschillende wachtkamers, zodat u apart kunt zitten wanneer uw dier erg gestrest is. 

Met het omarmen van het huidige hoogste niveau van technologische ontwikkelingen en nieuwe kennis, is het ons doel om uw huisdier te voorzien van het hoogste niveau van medische-, orthopedische- en chirurgische zorg. Om alles met eerlijkheid en zorgvuldigheid over te kunnen brengen is het heel belangrijk dat we onszelf constant bekijken door de ogen van onze stilzwijgende patiƫnt, welke alleen begrijpt dat we kalmerend en behulpzaam proberen zijn. Verlichting van pijn en ongemak heeft onze eerste prioriteit. We streven naar een minimale scheiding tussen het dier en de mensen van wie zij houden.

"We know that you don't care how much we know, until you know how much we care!"

Specialisaties

Naast reguliere diagnostische en operatieve behandelingen heeft het team van onze dierenkliniek zich ontwikkeld tot zeer ervaren specialisten in verschillende diergeneeskundige behandelingen. Dierenarts Marvan is in de loop der jaren uitgegroeid tot een zeer ervaren vogelarts en dokter voor papegaaien. Ook heeft het team veel ervaring met kruisband operaties en knie operaties bij honden en bijkomend herstel.

Maak kennis met ons team.