Wij zijn open voor alle zorg voor uw huisdier. Lees hier meer. - We are open. Read more here.

Dierenpension Den Haag

Een zorgeloze vakantie

Laat uw huisdier optimaal verzorgen bij het dierenpension van Dierenkliniek Het Zicht in Den Haag. Terwijl u van uw vakantie geniet, vangen onze dierenartsen en paraveterinairen uw dier op en geven we hem ook een vakantie. Elk dier in ons pension krijgt speciale voeding, de benodigde medicatie en natuurlijk veel persoonlijke aandacht voor een ontspannen verblijf.

  • Dierenpension voor katten, vogels, konijnen en knaagdieren
  • All-in pension met o.a. voeding en medicatie
  • Persoonlijke aandacht en optimale verzorging door dierenartsen en paraveterinairen

De tarieven van ons dierenpension zijn op maat. Neem contact op voor een kostenindicatie van de opvang van uw huisdier of reserveer direct een plekje in ons dierenpension via onderstaande button.

Reserveren

U bent ook van harte welkom voor een rondleiding door onze opvang in Den Haag. Bel 070 - 366 07 01 of stuur een e-mail naar info@dierenkliniek‑hetzicht.nl om een afspraak te maken.

Vanwege het beperkte aantal plaatsen in ons dierenpension adviseren we u om tijdig een plekje te reserveren. Vooral in de vakantieperiodes zijn de plaatsen snel vergeven. Annuleren kan door ons te bellen of door een e-mail te sturen.

  • Tarieven dierenpension Den Haag
  • Openingstijden dierenpension
  • Opvang in de dierenkliniek
  • Kattenpension
  • Vogel- en knaagdierenopvang

Tarieven dierenpension Den Haag

De tarieven van ons dierenpension in Den Haag variëren per dier, per dagdeel en per periode. De prijs van de nachtopvang van een kat is bijvoorbeeld hoger dan die van de dagopvang van een vogel. Neem contact met ons op via telefoonnummer 070 - 366 07 01 en we geven u graag een indicatie van de kosten.

Openingstijden dierenpension

Maandag 09.30 - 18.30 uur
Dinsdag 09.30 - 17.00 uur
Woensdag 09.30 - 18.30 uur
Donderdag 09.30 - 18.30 uur
Vrijdag 09.30 - 17.00 uur
Zaterdag 12.00 - 14.00 uur
Zondag 11.00 - 13.00 uur

 

Opvang in de dierenkliniek

Het dierenpension van Dierenkliniek Het Zicht is gevestigd in de kliniek, zodat onze dierenartsen en paraveterinairen uw huisdier veel aandacht en verzorging kunnen geven. In het pension proberen we een vakantieadres voor huisdieren te creëren, waar ieder dier op een ontspannen en relaxte wijze kan verblijven. Maak kennis met ons team of kom langs voor een rondleiding in het dierenpension.

Kattenpension

In het dierenpension van Dierenkliniek Het Zicht hebben we een gescheiden opvang voor katten waar ze apart van de andere dieren in de opvang verblijven. Deze ruimte is speciaal ingericht voor katten. We geven de dieren persoonlijke aandacht waarbij ze op ontspannen wijze kunnen spelen met soortgenoten. Bovendien worden de katten verwend met speciale voeding en bieden we medicatie indien nodig.

Katten moeten ingeënt, gecastreerd of gesteriliseerd zijn, een chip hebben en tien dagen voor komst behandeld worden tegen vlooien en wormen. Meer informatie over ons kattenpension.

kat in pension

Vogel- en knaagdierenopvang

In de andere ruimte van ons dierenpension vangen we vogels, konijnen en andere knaagdieren op. Door deze opvang te scheiden van het kattenpension reduceren we de stress tot een minimum en geven we vogels en knaagdieren een ontspannen en fijne tijd. We verwennen de dieren met speeltjes en zorgen dat ze zich thuis voelen.

cavia in ons pension

Konijnen die bij ons in het pension komen dienen ingeënt te zijn tegen RHD1, RHD2 en myxomatose.

Alle vogels in ons dierenpension krijgen een kooi met zitstokken en eventueel een aantal speeltjes, maar om uw vogel een optimale tijd te geven adviseren we u om eten mee te geven dat de vogel kent. Bekend eten zorgt namelijk voor minder stress bij het dier. Daarnaast dient iedere vogel ontwormd en gekortwiekt te zijn voordat hij/zij bij ons in het pension komt. Meer informatie over ons pension voor vogels en knaagdieren.

Plaats in pension reserveren

Om direct een reservering te maken bij ons dierenpension in Den Haag vult u onderstaand formulier in. Nadat we uw gegevens ontvangen hebben, nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Veiligheidsvraag