Wij zijn per 1 juli gesloten in het weekend. Voor spoedgevallen in het weekend kunt u contact opnemen met Evidensia Dierenziekenhuis Den Haag op 070 - 206 09 00.

Dierenkliniek Het Zicht

Uw dierenarts in Den Haag

Beste huisdiereigenaren,

Met de invoering van de harde lockdown blijven onze praktijken geopend voor zorg voor uw huisdier(en). Dit omvat zowel curatieve als preventieve zorg, zoals vaccinaties. Ter bescherming van uw gezondheid en die van onze medewerkers, vragen wij u zich te houden aan de huidige maatregelen bij bezoek aan onze kliniek.

We leven in een moeilijke tijd door het coronavirus. Desalniettemin is de gezondheid van uw huisdier ook nu erg belangrijk. Is uw huisdier ziek of heeft het pijn? Wij staan ook nu voor u klaar voor reguliere behandelingen en preventieve zorg. Zowel Dierenkliniek Het Zicht als Dierenkliniek De Duinen blijven daarom gedurende deze periode open. Wij verzoeken u dringend een mondkapje te dragen bij bezoek en onze coronamaatregelen in acht te nemen. We hopen u hiermee voldoende ge├»nformeerd te hebben en wensen iedereen sterkte in deze moeilijke tijd.

Dierenarts in Den Haag: Dierenkliniek Het Zicht

Dierenkliniek Het Zicht is een dierenarts in Den Haag voor kleine huisdieren. Wij begrijpen dat uw huisdier onderdeel is van uw gezin. Veiligheid en comfort voor uw huisdier hebben dan ook altijd onze prioriteit. We gebruiken de nieuwste diergeneeskundige medische technologie en werken met een team van liefhebbende en ervaren dierendokters. Onze specialisaties zijn de knie operatie en de kruisband operatie bij honden

Diergeneeskundige behandelingen

Naast de specialisaties van onze dierenarts voeren we dagelijks ook diverse reguliere behandelingen uit, zoals diagnostische en operatieve behandelingen. Doorgaans worden de dierenartsen hierbij geassisteerd door de paraveterinairen, maar de assistentes zullen u ook ontvangen in de kliniek, in het dierenpension en bijvoorbeeld uw huisdier vaccineren, ontwormen en chippen. Hieronder vindt u meer informatie over onze behandelingen.

Diagnostiek voor huisdieren

Operaties voor huisdieren

Werkgebied dierenkliniek Den Haag

U kunt vanuit iedere wijk vanuit Den Haag en omstreken bij ons terecht. Wij richten ons onder andere op de volgende wijken in Den Haag, waaronder:

  • Centrum
  • Leidschenveen-Ypenburg
  • Loosduinen
  • Scheveningen
  • Escamp
  • Laak
  • Haagse Hout
  • Segbroek