Vandaag geopend van 09.00 tot 18.30 uur
070-3660701

AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming)

25 Mei, 2018 12:15

Er komt een nieuwe, verscherpte wet op persoonsgegevens. Wij, als uw dierenkliniek, willen hierover graag transparant blijven en u als onze klant hiervan op de hoogte stellen en houden.

Eigenlijk verandert er niet zoveel in de wijze waarop wij met uw gegevens omgaan, aangezien wij dit uiteraard altijd al met de grootste zorgvuldigheid hebben gedaan. In de gehele EU zijn verwerkingsverantwoordelijken en -verwerkers momenteel aan het werk om de AVG-vereisten in te voeren. We moeten ons allemaal vóór 25 mei 2018 aan de nieuwe verordening aanpassen.

Wat houdt dit in voor u als klant van onze dierenkliniek?

Dit betekent voor u dat wij alleen die gegevens van u in ons bestand zullen opnemen, die betrekking hebben tot het uitvoeren van onze diensten. Wij werken samen met onder andere bedrijven als IDEXX (laboratorium) en Personalcard (voor de vaccinatiekaartjes). Met deze externe bedrijven hebben wij verwerkersovereenkomsten afgesloten, hetgeen inhoudt dat ook zij zeer zorgvuldig met uw persoonsgegevens dienen om te gaan. Uiteraard verstrekken wij alleen die gegevens die strikt noodzakelijk zijn en alleen wanneer dit nodig is voor de uitvoering van onze dienstverlening.

Vanuit onze kliniek verzenden wij ongeveer 4 maal per jaar een oproepkaartje. Als u deze in de toekomst niet meer wilt ontvangen, willen wij u vragen om actief op dit bericht te reageren door een e-mail te sturen naar info@dierenkliniek-hetzicht.nl en u af te melden. Zonder een reactie van uw kant gaan wij er van uit dat u de oproepkaarten wel wilt blijven ontvangen.

Mocht u zich (al) hebben afgemeld, dan zullen wij uw emailadres alleen gebruiken indien wij u telefonisch niet kunnen bereiken of als wij belangrijke informatie over uw huisdier aan u willen verzenden.

Terug