Vandaag geopend van 09.00 tot 18.30 uur
070-3660701
Veterinary clinic in The Hague: Het Zicht

We are a veterinary clinic for pets, birds and exotic animals. In addition to our regular opening hours, from Monday to Thursday we have a special emergency veterinarian who is 24/7 available for emergencies.

Make an appointment for the vet

Make an appointment for the vet

The veterinary clinic Het Zicht is a professional clinic in The Hague with expert vets and experienced evian and parrot doctors. We take care of big and small pets such as dogs, cats, birds and rodents. We give you and your pet personal care of the highest quality.

We perform a vast array of veterinary treatments such as diagnostic testing and surgeries. Our specialities include knee operations and ligament surgery for dogs.

Make an appointment to see one of our vets.

Make an appointment

Our opening hours

Our opening hours

Monday: 09.00-18.30
Tuesday: 09.00-17.00
Wednesday: 09.00-18.30
Thursday: 09.00-18.30
Friday: 09.00-17.00
Saturday: 12.00-14.00
Sunday: 11.00-13.00

Het Zicht is open seven days a week. If you don’t have an appointment, we also offer a walk in service where you can come in with your pet and wait to be seen.

Call our clinic for more information and advice.

Call: 070 366 0701

Our location in The Hague

Our location in The Hague

Animal clinic Het Zicht
Het Zicht 61-63
2543 AK Den Haag
070 366 0701
info@dierenkliniek-hetzicht.nl

Our emergency vet is from Monday untill Thursday 24/7 available for all emergencies.

Emergency Vet

Professional Veterinary Clinic

Veterincary Clinic: Het Zicht is the vet of choice in The Hague for small pets.

Read more about our clinic

Experienced evian doctor

Het Zicht is the only bird clinic for parrots in South Holland. Dr O. Marvan is an experienced evian and parrot doctor.

More info on our vet

Experienced Vets

Our team at Het Zicht consists of experienced vets that treat your pets with care. We can perform a multitude of services including diagnostic testing and operative treatments.

See our vets

Ontmoet de dierendokters van Dierenkliniek Het Zicht

Maak kennis met de dierendokters in Den Haag die uw geliefde huisdier graag helpen. Zij verzorgen ook de dieren in ons dierenpension.

Dierenarts Oran Marvan

Dierenarts Oran Marvan

"Al van kinds af aan droomde ik ervan om dierenarts te worden. Na mijn studie aan de universiteit heb ik mezelf gespecialiseerd in spoed en orthopedie bij huisdieren. Later heb ik ook workshops en bijscholingen gevolgd en congressen bezocht om meer ervaring te krijgen in het behandelen van vogels, papegaaien en exotische dieren. Ik ben lid van de KNMvD en de AAV."

Dierenarts Simona Marvan

Dierenarts Simona Marvan

"Net als mijn man droomde ik ervan om dierenarts te worden. Ik heb gestudeerd aan de universiteit en ik heb mijn PhD-diploma gehaald op het gebied van diergeneeskunde. Met speciale interesse voor gedragsproblemen, stress bij dieren en dierenwelzijn help ik gezelschapsdieren om een goede gezondheid te verkrijgen en te behouden."

Dierenarts drs. Natasja Ruijgrok

Dierenarts Natasja Ruijgrok

"In 2013 ben ik afgestudeerd als dierenarts aan de Universiteit in Utrecht. Tijdens mijn studie heb ik mezelf gespecialiseerd in diergeneeskunde voor gezelschapsdieren. Daarna ben ik werkzaam geweest in diverse dierenklinieken en sinds januari 2017 werk ik als dierenarts in zowel Dierenkliniek Het Zicht als Dierenkliniek De Duinen."

dierenarts Denice Vermeulen

Dierenarts Denice Vermeulen

"Nadat ik ben afgestudeerd als dierenarts, ben ik twee jaar werkzaam geweest in Spanje. Hier heb ik onder andere stagegelopen bij de dierentuin van Barcelona en heb ik in een groot dierenziekenhuis voor gezelschapsdieren gewerkt. Mijn interesses liggen op het gebied van interne geneeskunde, geriatrie en exotische dieren."

Paraveterinair Wendy Kuijpers

Paraveterinair Wendy Kuijpers

"Van jongs af aan ben ik al met dieren bezig, daarom was de keuze om de opleiding tot paraveterinair te volgen niet moeilijk. Na mijn opleiding heb ik werkervaring opgedaan bij diverse dierenklinieken en nu werk ik al een aantal jaren bij Dierenkliniek Het Zicht."

Paraveterinair Anouk de Hoop

Paraveterinair Anouk de Hoop

"In 2008 ben ik afgestudeerd als paraveterinair, waarna ik zes jaar in een dierenwinkel heb gewerkt als bedrijfsleidster. Tijdens dit werk ben ik ook als paraveterinair parttime blijven werken bij verschillende dierenklinieken. Momenteel werk ik fulltime bij Dierenkliniek Het Zicht."

Paraveterinair Anouk van Wissen

Paraveterinair Anouk van Wissen

"Net als veel van mijn collega’s heb ik ook van kinds af aan al een voorliefde voor dieren. Ik wist al vroeg dat ik met dieren wilde gaan werken en in 2003 heb ik mijn diploma als paraveterinair dierenartsassistente behaald. Daarnaast heb ik mijn eigen trimsalon waar ik mijn liefde voor dieren deel."

Paraveterinair Sandy Groos-van Dijk

Paraveterinair Sandy Groos-van Dijk

"Ik heb de opleiding Dierverzorging gevolgd, waarvoor ik onder andere stage heb gelopen in een dierenwinkel, in een asiel, bij de dierenambulance en bij Dierenkliniek Het Zicht. Hier heb ik de kans gekregen om mijn opleiding tot paraveterinair dierenartsassistente te behalen en nu werk ik er al vele jaren met veel plezier."


Specialisaties van onze dierenarts in Den Haag

Vogelarts

Dierenarts Oran is zeer ervaren in de behandeling van vogels. Hij is aangesloten bij de Association of Avian Veterinarians (AAV), waardoor hij op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen op het gebied van ziekten en behandelvormen voor vogels. Naast het vaststellen en behandelen van de ziekte van uw vogel, kan de dierenarts in Den Haag ook de vleugels van uw vogel kortwieken of de nagels knippen.

Lees meer over de vogelarts

Papegaaien dokter

Speciaal voor de kromsnavels hebben wij de gespecialiseerde papegaaien dokter. Als u merkt dat uw papegaai zich anders gedraagt dan normaal, is het belangrijk om zo snel mogelijk de dierendokter in Den Haag in te schakelen: ziekte bij papegaaien ontwikkelt zich namelijk snel. Vermoedt u dat uw kromsnavel ziek is? Neem direct contact met ons op door te bellen naar 070 366 0701.


Lees meer over de papegaaien dokter

Knie operaties honden

Indien uw geliefde viervoeter kreupel loopt, is de kans groot dat uw hond last heeft van knieproblemen. Om ervoor te zorgen dat uw hond weer als vanouds kan springen, rennen en graven, biedt onze dierenkliniek in Den Haag medische, orthopedische en chirurgische zorg van het hoogste niveau.

Lees meer over de knie operatie

Kruisband operaties honden

Een knieprobleem bij uw hond verdwijnt in de meeste gevallen niet vanzelf. Als u vermoedt dat uw hond last heeft van zijn knie, is het belangrijk om een diagnose door de dierenarts in Den haag te laten stellen. Wanneer blijkt dat de kruisbanden zijn gescheurd, kan uw hond hier operatief aan geholpen worden.

Lees meer over de kruisband operatie

Diergeneeskundige behandelingen

Naast de specialisaties van onze dierenarts voeren we dagelijks ook diverse reguliere behandelingen uit, zoals diagnostische en operatieve behandelingen. Doorgaans worden de dierenartsen hierbij geassisteerd door de paraveterinairen, maar de assistentes zullen u ook ontvangen in de kliniek, in het dierenpension en bijvoorbeeld uw huisdier vaccineren en ontwormen. Hieronder vindt u meer informatie over onze behandelingen.

Werkgebied dierenkliniek Den Haag

U kunt vanuit iedere wijk vanuit Den Haag en omstreken bij ons terecht. Wij richten ons onder andere op de volgende wijken in Den Haag, waaronder:

  • Centrum
  • Leidschenveen-Ypenburg
  • Loosduinen
  • Scheveningen
  • Escamp
  • Laak
  • Haagse Hout
  • Segbroek